کارهای مرتبط با برق در هنگام ساخت خانه نظیر نصب لوله ها، سیمکشی و تعمیر اتصالات ساختمان به توجه بسیار بالایی نیاز دارند. هرگونه بی احتیاطی در حین انجام آنها، استفاده از مواد با کیفیت های پایین و همچنین عدم استفاده از برقکار مورد تایید، می تواند باعث مشکلات فراوان و مرگباری بشود ومیدانید که جبران چنین حوادثی آسان نیست. بنابراین لازم است کمال توجه و احتیاط را داشته باشید. در ادامه این مطلب به ذکر چند نکته کاربردی و قابل تامل میپردازیم.
یک برقکار حرفه ای استخدام کنید
برای انجام کارهای الکتریکی باید یک برقکار حرفه ای و خوب استخدام شود، تا با تمام جزییات الکتریکی و برقی آشنا باشد.
بار کلی خانه را بررسی کنید
اطمینان حاصل کنید که برق کارشما، کل بارهای مختلف الکتریکی مورد استفاده در خانه را به درستی محاسبه کرده است. همچنین اطمینان حاصل کنید که سیم کشی قادر به بارگیری کل نقاط مختلف الکتریکی تعبیه شده در خانه است. معمولاً دیده می شود که برق کاران هنگام نصب سیم هایتحمل کننده بار بی احتیاطی می کنند. در صورت استفاده از سیم برق ناقص یا کم بار ، احتمال بروز آتش سوزی و همچنین خطرات جبران ناپذیر جانی افزایش می یابد
قوانین برق را دنبال کنید
تمام فعالیت های الکتریکی که در ساختمان شما صورت می پذیرد بایستی از آخرین قوانین و مقررات صنعت برق پیروی بکند. تمام مواد مورد استفاده در اتصالات الکتریکی نیز باید از یک تولید کننده معتبر تهیه شوند و از استانداردهای لازم نیز برخوردار باشند.
سیم کشی را روی سیستم توزیع انجام دهید
سیم کشی باید بر روی سیستم های توزیع با تابلوهای توزیع اصلی و انشعاب به مراکز مناسب انجام شود. تا آنجا که ممکن است تمام رساناها باید از کنار دیوارها و سقف ها عبور کنند تا برای بازرسی کامل به راحتی در دسترس باشند
اجازه ندهید سیم کشی از سقف بیشتر شود
در هر صورت ، سیم کشی نباید از سقف بالاتر باشد.حداقل فاصله بین دو مدار باید 7 فوت باشد. سیم کشی فشار متوسط و همه دستگاه های مرتبط باید با مشخصات ISI مطابقت داشته باشند.
تابلوهای برق را در ارتفاع مناسب نصب کنید
تابلوهای برق باید در ارتفاع 1.5 متری نصب شوند همچنین اجرای سیم کشی افقی باید در ارتفاع 3 متری انجام بگیرد.
از هادی های مس استفاده کنید
تمام رساناها باید از مس ساخته شوند. آنها باید دارای سطح مقطع کمتر از 0.0020 مربع اینچ باشند.
هرگز از سیم کشی یا عناصر آسیب دیده استفاده نکنید
برای جلوگیری از خرابی های مدار الکتریکی باز، هرگز نباید از المان های سوخته، سیم کشیهای قطع شده، اتصال شل و نقاط زنگ زده استفاده کرد. برای جلوگیری از خرابی اتصال کوتاه ، هرگز از سیم کشیعایق آسیب دیده استفاده نکنید.
در زندگی روزمره ، همه ما توسط محصولات الکتریکی احاطه شده ایم و در کل روز از مزایا و کاربردهای آنها بهره میگیریم. محصولات الکتریکی اعم از چراغ، کابل، سیم، تابلو برقیاپریز برق، کابل های الحاقی، شارژر تلفن یا هر وسیله الکتریکی دیگر، همه چیز به نوعی به برق مربوط میشود. اکنون استفاده از وسایل برقی یک ضرورت است؛ اما وقتی در خانه با بچه ها زندگی می کنید، باید در مورد محیط اطراف احتیاط بیشتری داشته باشید. شما باید لوازم الکتریکی را به گونه ای مدیریت کنید که در دسترس بچه ها نباشد. حتی یک ثانیه سهل انگاری می تواند عواقب خیلی جدی در پی داشته باشد. بنابراین بهتر است وقتی صحبت از امینت بچه ها در خانه میشود بیشتر مراقب باشید. هنگامی که ما در مورد محافظت از کودکان در خانه صحبت می کنیم ، اولین چیزی که به آن فکر میکنیم این است که یک بچه انگشت خود را در یکپریز برق فرو می کند. این منطقه یکی از مناطق آسیب پذیر برای کودکان است. همانطور که همه ما می دانیم، جریان الکتریکی با سرعت بسیار زیادی حرکت می کند و هر گونه تماس مستقیم می تواند منجر به برق گرفتگی، از کارافتادن و همچنین باعث مرگ شود. بنابراین، برای جلوگیری از این اتفاقات باید خانه برای کودکان امن باشد. در ادامه چند نکته در مورد ایمن کردن خانه برای کودکان ارائه خواهیم داد.
استفاده از پریزهای دارای محافظ ایمنی
کودکان و نوزادان به نوعی علاقه زیادی به پریز برقدارند و آنها تمایل دارند انگشت، کلید و یا هرگونه جسم دیگری را در آنها بگذارند. و شما می دانید که این موضوع میتواند چقدر کشنده باشد. ساده ترین راه برای جلوگیری از شوک از طریق پریزهای برق، استفاده از پریز های دارای محافظ کودک و یا پوشاندن آنها با درپوش های پلاستیکی است.
علاوه بر پریزهای برق ، سیم ها از دیگر مواردی هستند که کودکان را دچار برق گرفتگی میکنند. بیشتر اوقات ، بچه ها سعی می کنند از والدین خود تقلید کنند و سیم یا شاخه را در پریزها بگذارند که می تواند بسیار خطرناک باشد. ، از پوشش ایمنی سوکت ها استفاده کنید که باعث می شود نوزادان انگشت خود را مستقیم به پریزهای برق نگذارند.به غیر از این ، سیمهای شل یا کابل های پراکنده روی زمین می تواند توجه کودکان را به خود جلب کنند. راه سریع برای مقابله با این مشکل استفاده از نوار چسب برای چسباندن این سیمها درگوشه های اتاق و در امتداد دیوار است. با این حال ، گزینه دیگر می تواند کوتاه شدن این سیمها به طول مورد نیاز باشد.
کلید و پریزها را به درستی نصب کنید
در صورت امکان ، کلید و پریزها را در ارتفاع مشخص و دور از دسترس کودکان نصب کنید.
سعی کنید از پریز های برق در داخل حمام یا دستشویی استفاده نکنید. در حمام ها ، از وسایلی مانند دستگاه های اصلاح و آبگرمکن باید با احتیاط استفاده شود. از آنجا که آب رسانای عالی برق است ، باید هنگام استفاده از این وسایل مراقبت کرد تمام اتصالات نور و پریزهای برقباید به طور مناسب از قسمت دوش دور باشند. در آشپزخانه نیز ، لوازم خانگی مانند مایکروویو ، توستر و غیره باید پس از استفاده از برق جدا شوند تا بچه ها آنها را به طور تصادفی روشن نکنند.
تمام اتصالات ، وسایل خانگی و وسایل موجود در فضای باز را از نظر سیم های فرسوده ، دوشاخه های خراب و محفظه های ترک خورده یا خراب بررسی کنید. سیمها و لوازم آسیب دیده را تعمیر یا تعویض کنید.
و در پایان
برق پدیده ای بسیار مهم در زندگی است که شما نمیتوانید از آن استفاده نکنید و همچنین نمی توانید کودکان خودتان را در یک مکان ثابت نگه دارید، اما مطمئناً می توانید با نصب تابلو برق مناسب و تجهیزات ایمنی و اجزای مناسب در خانه خود ، منطقه امنی برای فرزندتان ایجاد کنید.
دیدگاه خود را بنویسید