قم-میدان امام خمینی(ره) - بلوار شهید بهشتی- نبش تقاطع مطهری جنوبی-کالای برق پارسیان
شماره تماس:
025-36648104
دسته‌بندی کالاها
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

قاب باران گیر پلاستیکی آیفون تصویری سوزوکی

محافظ پنل درب بازکن سوزوکی مدل پلاستیکی کد JNSU-0003

0 از {{model.count}}
انتخاب اندازه:
اندازه را انتخاب کنید.
متراژ یا تعداد
نوع
    ویژگی های محصول :
  • جنس بدنه : پلاستیکی پلی کربنات
  • رنگ : دودی شفاف
  • عرض(cm) : 14
  • ارتفاع (cm) : یک واحدی : 14 سانت دو، سه، چهار، شش و هشت واحدی : 26.5 سانت پنج و 10 و 12 واحدی : 35 سانت
  • وزن (گرم) : 100
274,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

سفارش تلفنی

با قاب باران گیر پلاستیکی آیفون تصویری سوزوکی، از آیفون خود در برابر باران و شرایط جوی محافظت کنید و طول عمر آن را افزایش دهید.

با توجه به اینکه پنل آیفون تصویری در فضای باز و بیرون از ساختمان نصب می گردد، خیلی به جا و مناسب است که شما برای محافظت از آن در برابر ضربه خوردن یا شرایط جوی نامطلوب مثل باران و برف و یا حتی آفتاب شدید، از محافظ پنل پلاستیکی یا فلزی سوزوکی استفاده کنید. شرکت سوزوکی قابهای بارانگیر پلاستیکی را در سه اندازه کوچک، متوسط و بزرگ طراحی و تولید کرده. قاب باران گیر پنل آیفون تصویری کوچک برای پنل تصویری یک واحدی سوزوکی، قاب محافظ بارانگیر متوسط برای پنلهای 2 و 3 و 4 و 6 و 8 واحدی طراحی شده و قاب محافظ پنل آیفون تصویری بزرگ برای پنلهای 5 و 10 و 12 واحدی طراحی شده است. رنگ این سری قاب محافظ پنل دودی است و بر زیبایی ورودی ساختمان شما می افزاید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
جنس بدنه
پلاستیکی پلی کربنات
رنگ
دودی شفاف
عرض(cm)
14
ارتفاع (cm)
یک واحدی : 14 سانت
دو، سه، چهار، شش و هشت واحدی : 26.5 سانت
پنج و 10 و 12 واحدی : 35 سانت
وزن (گرم)
100