محصولات مرتبط
از انواع تابلوهای مینیاتوری به عنوان تابلوی تقسیم واحد استفاده می شود که بسته به تعداد سرخط های درنظر گرفته شده برای هر واحد، از اندازه ها و ظرفیت های مختلف تابلوی مینیاتوری استفاده می شود. در هر واحد مسکونی یا اداری که به روش مهندسی ساخته شده باشد، جریان برق کلیه وسایل الکتریکی نظیر کلیه مدارهای روشنایی، پریزهای برق، تأسیسات سرمایشی و گرمایشی و... به صورت یکپارچه و متمرکز از این تابلو تغذیه می شوند. سیم برق اصلی از کنتور مستقیماً وارد تابلو شده و از طریق خط بندی های انجام شده و فیوزهای مینیاتوری، توزیع می شود. محل قرارگیری آن معمولاً در ورودی ساختمان یا جایی که بهترین و ایمن ترین دسترسی را به سرخط های یک ساختمان داشته باشد است.
جنس بدنه آن ها از پلاستیک ساخته می شود تا در برابر اتصالات ناخواسته ایمن تر باشد و درب دسترسی به فیوزها نیز عمدتاً به صورت شفاف ساخته می شود تا وضعیت فیوزها قابل مشاهده باشد. تابلوهای مسکونی و اداری به صورت توکار و تابلوهای تجاری و کارگاهی بعضاً به صورت روکار نصب می گردند.
برای خرید یک تابلوی مینیاتوری بعد از محاسبه تعداد فیوزهایی که قرار است با احتساب یکی دو جای رزرو در تابلو قرار بگیرند، به مواردی نظیر داشتن شینه ارت و نول توجه کنید. در ساختمان هایی که سیم کشی مخصوص ارت اجرا شده باشد، محل اتصال و همبندی سیم های ارت واحد، همین تابلو است که استاندارد آن، قرار گرفتن کلیه سیم های ارت در داخل شینه برنجی مخصوص ارت است. بهتر است اتصال مشترک سیم های نول نیز از طریق شینه نول داخل این تابلو برقرار شود. استفاده از شینه های ارت و نول علاوه بر زیبایی و نظم تابلوهای برق و انجام راحت تر کارتعمیرات، به ایمنی اتصالات نیز کمک بسیار زیادی می کند.
در صورت برچسب زدن بر روی هر سرخط یا در کنار هر فیوز مینیاتوری، به راحتی می توانید برق قسمت مشخصی از منزلتان را قطع نمایید و یا اگر یکی از فیوزها قطع شده باشد می توانید تشخیص دهید که مربوط به کدام قسمت از منزل است.
دیدگاه خود را بنویسید