اهمیت در نورپردازی سرویس بهداشتی در اکثر اوقات نادیده گرفته می شود در صورتی که رسیدگی به ظاهر، آرایش و پیرایش و ... مواردی هستند که در سرویس بهداشتی انجام شده و به همین دلیل می بایست دارای نور مناسب باشد.

 یکی از موارد تامین روشنایی در سرویس های بهداشتی نورپردازی در سقف آن است که باید به اندازه‌ای انعطاف پذیر باشد که هم کل محیط را روشن کند و هم برای کارهای مختلف، مثل مسواک زدن، اصلاح و آماده شدن افراد کاربردی و در عین حال از نظر ظاهری نیز چشم نواز باشد. 

روشنایی و نورپردازی کافی در قسمت بالای روشویی کابینتی، یک ضرورت محسوب می شود. لازم به ذکر است که نور سفید، مناسب فضای سرویس بهداشتی می باشد. علت این امر، این است که این نور باعث بهتر دیده شدن پوست می گردد و جذابیت و زیبایی خاصی را نیز به محیط می دهد.

 یکی دیگر از سیستم های روشنایی مورد استفاده در این فضا، چراغ های دیواری هستند. این چراغ ها علاوه بر تامین روشنایی، جذابیت و زیبایی خاصی دارند که به عنوان یکی از عناصر تزئینی می توان از آنها استفاده کرد.

 استفاده از سیستم روشنایی دیواری در کنار نورپردازی سقفی موجب ایجاد فضایی جذاب می شود. در کنار مطالب فوق می توان از لامپ های ال ای دی نیز در در سقف کاذب، تورفتگی های دیوار ها، اطراف آینه و اطراف کابینت روشویی استفاده نمود.

 برای روشنایی های آینه روشویی این موضوع را در نظر بگیرید که نور پردازی آن فاقد سایه باشد، که علت به وجود آمدن آن، عدم جایگزاری مناسب است. 

در حقیقت نور این قسمت باید به بهتر شدن چهره کمک نماید پس بهتر است چراغ های روشنایی در هر دو طرف آینه و یا روی سطح آینه روشویی کابینتی نصب شوند و فاصله آنها با هم به صورت مساوی باشند تا از ایجاد سایه جلوگیری کنند. 

چراغ های اطراف آینه یا روشویی باید نور گرم با توان 75 – 100 وات داشته باشند (به غیر از نورهای افقی). از لامپ های با پرچسب "سرد" یا "زرد" اجتناب کنید، چرا که برای دیدن رنگ واقعی نیستند. هر لامپی که انتخاب می کنید، پیش از نصب مطمئن شوید که برای محل های خیس یا بخار ساخته شده است.